Бившият пастрок на американец, който в момента е в ареста

...
Бившият пастрок на американец, който в момента е в ареста
Коментари Харесай

ПЪРВО В БЛИЦ: 26-годишният Байрактар, открит с главата на млада японка в куфар, бил син на български лекар!

Бившият пастрок на американец, който сега е в ареста във връзка със гибелта на 27-годишна жена, споделя, че го намира за много запазен и даже свенлив, написа японският The Tokyo Reporter.



" Бях шокиран, когато чух за случая, " споделя Бени Дейси, някогашен пастрок на Евгений Василевич Байрактар в изявление за Нипон Нюз Нетуърк в Ню Йорк. " Когато бе към мен, той беше спокоен и свенлив. "


В сряда полицията в Хуого арестува 26-годишния Байрактар по съмнение, че е изхвърлил тялото на Саки Кондо, от Санда Сити, която била за последно забелязана по-рано предишния месец.



На 24 февруари служителите на реда откриха това, което по-късно бе доказано, че е главата на Кондо в куфар в къща край Осака. На идващия ден в планински регион в префектурите Осака и Киото бяха открити торс, две ръце и два крайници, евентуално принадлежащи на нея.

" Доколкото знам той в никакъв случай не е бил в неволя, " продължава Дейси, който живеел с Байрактар, когато той бил млад. " Беше добър с хората и животните. "



На въпроса дали заподозряният е имал избран интерес към Япония, Дейси дава отговор, че не знае за подобен. " Интересуваше се от видео игри, " споделя пастрокът. " Имам възприятието, че бе прекомерно срамежлив, само че имаше другари. "

Байкартар дошъл в Япония в края на януари. Пребивавал в страната с 90-дневна туристическа виза. От януари насам е наемал няколко къщи, в това число и тази в Нигашинари, Осака, където била открита главата. Наемал ги постоянно за къс период.



Разследващите от полицията в Хиого разкриват, че той се срещнал с жертвата в обществените мрежи. Комуникирали през Инстаграм.

Кондо била оповестена за изчезнала, когато не отишла на работа на 15 февруари. Майка й се обадила в полицията на 17-ти.



Полицаите настояват, че има видеозаписи, снимали двама души, за които се счита, че са жертвата и заподозряният, влизайки в друга къща в Нигашинари рано сутринта на 16 февруари.


Два дни по-късно Байрактар е бил записан да изнася огромна торба от къщата. Кондо не е снимана да излиза повече оттова.

Разследващите настояват също по този начин, че човек, най-вероятно Байрактар е бил видян в запис на охранителна камера да поема в посока Шимамото, където по-късно са открити торсът и двете ръце.


На 22 февруари полицията арестувала Байрактар, като първо съмненията са били, че я е отвлякъл и я държи в къщата. Той отрекъл обвиняванията. Отказал всевъзможни самопризнания и при втория арест.


Разследващите настояват също по този начин, че четири или пет дами са посещавали къщата в Хигашинари, до момента в който заподозряният бил там. Те до една са в сигурност, не са потърпевши по никакъв метод.

Източници на The Tokyo Reporter разкриват, че Байрактар е роден през 1991 година отвън Щатите. Майка му е рускиня, която емигрирала в Съединени американски щати, с цел да се омъжи за Бени Дейси през 2000 година По-късно те се развели.

Истинският татко на Байрактар е български доктор, който живеел в Украйна. Заподозряният в грубо ликвидиране и разчленяване на мъртвец е приключил гимназията " Уилям Флойд " в Мастик Бийч край Ню Йорк.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР