Бившият номер 17 в света Бърнард Томич започна успешно участието

...
Бившият номер 17 в света Бърнард Томич започна успешно участието
Коментари Харесай

Томич преодоля първия кръг на квалификациите в Мелбърн

Бившият номер 17 в света Бърнард Томич стартира сполучливо присъединяване си в квалификациите на Аустрелиън Оупън, откакто победи французина Венсан Мило с 6-1, 6-3.

Томич, който сега е чак на 142-ро място в международната класация, имаше потребност от единствено 48 минути, с цел да стигне до триумфа. 25-годишният австралиец преследва 10-то следващо присъединяване в главната скица в Мелбърн, а във втория кръг на пресявките ще срещне американеца Томи Пол. Сънародникът на Томич - Сам Грот, загуби от Тайлър Фриц с 4-6, 6-4, 6-7(3) в последния мач на сингъл в кариерата си. 30-годишният Грот ще спре с тениса след първия за годината шампионат от Големия шлем, като ще има опция да взе участие в главната скица на двойки, дружно с някогашния номер 1 в света Лейтън Хюит.

Французинът Никола Маю няма взе участие в главната скица, откакто бе надвит от международния номер 255 Данило Петрович със 7-6(4), 6-3. За втория кръг на квалификациите се класираха канадецът Васек Поспишил и Дъстин Браун от Германия. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР