Бившият номер 1 в света Новак Джокович ще бъде следващият

...
Бившият номер 1 в света Новак Джокович ще бъде следващият
Коментари Харесай

Джокович ще се изправи срещу Григор Димитров в мач от третия кръг на Australian Open

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Бившият номер 1 в света Новак Джокович ще бъде идващият противник на Григор Димитров в Откритото състезание на Австралия, откакто победи френския квалификант Енцо Куако с 6-1, 6-7(5), 6-2, 6-0 на Род Лейвър Арина.

Джокович имаше избрани съмнения, подбудени от дискомфорт в сухожилието на лявото му бедро, само че съумя да  стигне до 23-ти следващ триумф в Мелбърн по-късно над три часа игра. Още при започване на дуела 190-ят в света Куако обърна глезена си при промяна на посоката, а Джокович бързо взе частта с 6-1.

Във втория сет французинът игра на високо равнище и бе равносилен на именития си противник, който стартира да изпитва по - огромна болежка в задната част на бедрото. Куако съумя да надделее в тайбрека със 7-5, с цел да изравни резултата.

От този миг нататък обаче, Джокович бе безмилостен и даде единствено два гейма на противника си до края на мача, с цел да се класира за третия кръг на шампионата. По този метод в събота Джокович ще се изправи против Григор Димитров в спор за място на осминафиналите.

Още спортни вести вижте във видеото:

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР