Бившият ни посланик в Москва и настоящ журналист, енергиен експерт

...
Бившият ни посланик в Москва и настоящ журналист, енергиен експерт
Коментари Харесай

Илиан Василев: Лечението в болница Аджъбадем започва шоково от паркинга - 5 лв. в първия час

Бившият ни дипломат в Москва и сегашен публицист, енергиен специалист и политически анализатор - Илиан Василев, повдигна доста значима и покзателна тематика - ето каква:

" Лечението " в болница " Аджъбадем " стартира шоково от паркинга - 5 лв. в първия час. Финансовата им работа твърди, че това е най-печелившия им бизнес - на чиста /разходи-ползи/ база.

Особено перверзна е обстановката за хора, които идват от страната, така и така сметката за прегледи и лекуване е рекордна като ценоразпис, само че в случай че би трябвало да останеш за интервенция, за повече време? И се питаш нали в лечебните заведения - или лечебниците трябваше да има място за грижа, за съчувствие. Разбирам бизнес, облаги, приходи. С по-високите цени за паркинга желали да лимитират напора на коли, тъй като нямали повече място.

И като си помислиш, че никой не отива там от положително, и че по принцип паркингът би трябвало да отсъства като основен детайл в бизнес отношението - пациент - доктор, та се запитвам не е ли време да ограничим заплащанията от бюджета за сходни финансови " екстремисти " и да сложим ред.

Защото в новия бюджет наливат нови 700 милиона лв., и отново, и отново, а в сходни лечебни заведения морал няма, единствено нагон за свръхпечалби. В същото време има лечебни заведения, които си правят работа, само че не получават средства - държавни и общински.

Жалко, тъй като в тази болница има прелестни лекари, само че като пуснеш търговеца в Храма, той се самозабравя.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР