Бившият национален селекционер на българския футболен тим (2010-2011), носител на

...
Бившият национален селекционер на българския футболен тим (2010-2011), носител на
Коментари Харесай

Брюнетка завъртя главата на Матеус след развод номер 5

Бившият народен селекционер на българския футболен отбор (2010-2011), притежател на " Златната топка " за 1990 година и международен първенец с Германия от същата година Лотар Матеус продължава да натрупа триумфи на... любовния фронт.

След като през 2021 година се разведе за пети път, нова дама покори сърцето му. Германецът беше засечен да прекарва времето си с дългокрака брюнетка на гръцкия остров Миконос.

Тя се споделя Наталия, а двамата към момента отхвърлят да разясняват връзките си. Снимките обаче приказват задоволително.

Матеус е прочут освен с футболните си подвизи, а и с забавния си персонален живот. През 1981 година той се дами за Силвия, с която имат две дъщери - Алиса и Виола. През 1992 година двамата поставят точка на връзките си, а 2 години по-късно футболистът още веднъж се дами, този път за шведския модел и телевизионна водеща Лолита, която му ражда наследник Лорис. Бракът им трае 5 години.

Докато е треньор на белградския " Партизан " (2002-2003 г.) Матеус среща локалната хубавица Марияна, с която подписва брак през 2003 година, а формалният бракоразвод е реалност при започване на 2009 година

Съпруга номер 4 е украинският модел Кристина Лиляна Чудинова. През 2008 година, когато стартират връзките им, тя е на 21 години, а Матеус - на 48. Двамата подписват брак в Лас Вегас, само че публично са семейство по-малко от 2 години.

Последната госпожа е Анастасия. Тя е родена в Германия и двамата с Матеус бяха семейство от 2014 до началото на 2021 година Плод на любовта им е чаровният Милан.

Футболният експерт разяснява, че двамата са се разделили без неприятни усеща, като другари и не живеят дружно от няколко месеца. За това и не е изненада, че треньорът и футболен коментатор прекарва времето си с красивата Наталия на Миконос.

31-годишната брюнетка не е модел, както предшественичките в сърцето на германеца. Тя е шеф на компания, която търгува с маркови чанти, аксесоари и облекла.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР