Бившият национал от Сандански Илиян Мицански стана баща за втори

...
Бившият национал от Сандански Илиян Мицански стана баща за втори
Коментари Харесай

Мицански вдигна македонско парти: Годеницата му Жанет дари бившия футболист с второ момиченце

Бившият национал от Сандански Илиян Мицански стана татко за повторно.

Годеницата му Жанет още веднъж го подари с щерка, която кръстиха Емили. Също като каката Дариа бебето се е родило в болница „ Щерев “ в София при лекар Милчева. Малката е с съвършени ограничения - 53 см и 3,700 кг.

„ Майката Жанет е добре. Днес (вчера - б.а.) ги изписаха. Живи и здрави ще си ги карам към Сандански. Каката Дариа е щастлива, ще забележим по какъв начин ще реагира, като види бебето. Ще би трябвало да се грижи и да оказва помощ “, съобщи Мицански пред „ Телеграф “.

Преминалият през тимове като Лех (Познан), Кайзерслаутерн, Левски и Славия нападател приключи кариерата си през 2020 година Той добави, че е отпразнувал радостното събитие със свои някогашни съотборници от националния тим.

„ Бяхме с Бодуров, Занев, Манолев и други мои другари. В Сандански направихме едно хубаво македонско събиране.

Вече почваме да остаряваме и единствено една вечер празнувахме. Първите деца бяха по три вечери. Това си говорихме, че всички сме с девойки, единствено Занев е изключение - има и момче. Но огромните футболисти сме с девойки (смее се) “, сподели 38-годишният Мицански, който може да се похвали, че с националната фланелка се разписвал против Италия и Нидерландия, написа " Телеграф ".

След приключването на футболната си кариера той се занимава с бизнес. Заедно с брат си са представители за България на немска марка за спортна екипировка. Обличат няколко тима у нас, измежду които елитният Хебър. През лятото пък е в Гърция, където развива фамилния хотел.

Любопитното е, че Мицански е последният българин с гол в Бундеслигата. През ноември 2010 година почналият кариерата си в Пирин (Бл) състезател се разписа за Кайзерслаутерн при равенството 3:3 против Щутгарт.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР