Бившият национал Мартин Петров е подал искова молба заради източените

...
Бившият национал Мартин Петров е подал искова молба заради източените
Коментари Харесай

Ето какво спира жалбата на Мартин Петров за източените милиони

Бившият национал Мартин Петров е подал искова молба поради източените от сметките му 3,8 милиона лв.. За това БЛИЦ заяви още в петък, откакто получи удостоверение от Софийския градски съд. Оттам разясниха, че все още искът е оставен без придвижване от съдията.

В днешния си брой в. „ Телеграф “ разкрива и за какво жалбата на някогашния футболист на Волфсбург, Атлетико (Мадрид) и Манчестър Сити е без придвижване. Причината за това, че Петров би трябвало да заплати такса в размер на 150 000 лв., с цел да бъде даден ход на следствието след исковата молба. Мартин обаче към момента не е заплатил сумата.

Както е известно, абсурдът с източените милиони от сметките на Мартин Петров избухна на 17 ноември, когато самият той призна, че е бил ограбен от персоналната си банкерка Ирина Ч.А. В интервала 2007-17 година тя е източила близо 4 милиона лв.. 10 месеца преди да бъде разкрита неналичието на парите на някогашния футболист, служителката била уволнена от " Уникредит Булбанк ", където работила като персонален банкер на Петров. Българска народна банка, прокуратурата и полицията към този момент водят следствие по случая.

ОЩЕ Пожарна охрана СЛУЧАЯ С МАРТИН ПЕТРОВ
* Ексклузивно в БЛИЦ! Известен правист хвърли бомба: Знам за още 2 случая като този с източването на сметките на Мартин Петров!

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР