Бившият национал Георги Пеев заяви, че Стилиян Петров е идеалният

...
Бившият национал Георги Пеев заяви, че Стилиян Петров е идеалният
Коментари Харесай

Георги Пеев назова кой е точният човек за президент на БФС

Бившият национал Георги Пеев съобщи, че Стилиян Петров е идеалният претендент за президент на БФС и призна, че дисциплината е в основата на триумфите.

" Стилиян е най-подходящият претендент, тъй като има уважението на българи и чужденци. Тази неприятна смешка с заболяването даже е в плюс за това той да е толкоз почитан. Освен на терена, като един същински войник, той и в живота го направи. Той е доста виновен и извънредно почтен. Има знанията и може да ръководи българския футбол ", съобщи някогашният футболист на Локомотив София.

" Той има знанията, просто би трябвало и самообладание. В България не сме привикнали да поносим, само че пък не мисля, че българският народен тим няма накъде по-надолу да отиде ", добави Пеев.

" Следващият треньор на националния тим би трябвало да дължи на дисциплината. И не дружно да се влиза и излиза от ресторанта и да изключва телефоните. А просто като е заложено нещо и е обяснено, всеки да внимава, да не се разсейват и да извършват дилемите си. В националния тим работата на треньора е да подбере тези в най-хубава форма и да ги подреди на терена. Оттам нататък самите футболисти би трябвало да са готови физически и механически. "

" Моуриньо е почнал като преводач. Едва ли футболистите са имали кой знае какъв почит, само че той е намерил метод. Със сигурност има стотици такива образци. Важно е да си психолог и да успееш да ги подчиниш. Някой футболист би трябвало да го погалиш, на различен за същото да се скараш ", съобщи Пеев.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР