Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА – Бруно Акрапович,

...
Бившият наставник на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА – Бруно Акрапович,
Коментари Харесай

Бивш треньор на ЦСКА: Надявам се армейците да бият Левски

Бившият ментор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА – Бруно Акрапович, показа пред упованията си за идния край за Купата на България сред „ алените “ и Левски.

Босненският експерт се надява ЦСКА да победи, само че в това време е на мнение, че мачът е „ фифти-фифти “.

" Финалът за Купата на България е специфичен мач. Изправят се Левски против ЦСКА, а на стадиона ще има доста почитатели и атмосферата ще бъде страхотна. Този, който покаже повече нерви, ще победи.

Въпреки че напуснах ЦСКА, се надявам тимът да завоюва Купата. Все още имам доста познати в клуба. Има и футболисти, с които съм работил до момента в който бях в ЦСКА.

Спомням си доста добре, когато бях треньор на Локо Пд, дните преди двата финала с Ботев и ЦСКА, в които всички ни сочеха за новобранци. Така беше по-добре.

Казах на момчетата, че не би трябвало да се тормозят и би трябвало да покажат най-хубавото от себе си. Всичко зависи от психическата настройка. В тези мачове няма любимци, побеждава този, който е по-добър на терена.

Аз обаче познавам Алън Пардю, с който работихме в ЦСКА и сме разговаряли доста. Надявам се, че е опознал добре футболистите, с които разполага.

Ще бъде много-много сложен мач. Финал е. Бих споделил, че възможностите и на двата тима са фифти-фифти. Няма любимец ", сподели Акрапович пред Спортал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР