Бившият нападател на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и на българския национален

...
Бившият нападател на Тотнъм, Манчестър Юнайтед и на българския национален
Коментари Харесай

Димитър Бербатов представи книгата си ”По моя начин”

Бившият нападател на ”Тотнъм ”, ”Манчестър Юнайтед ” и на българския народен тим показа през днешния ден автобиографията си, озаглавена ”По моя метод ”.
Повече от 300 души участваха на презентацията, а по-късно Бербатов отговори на журналистически въпроси и подписа книгите на почитатели, които си купиха творбата, оповестява БНР.

" Книгата се споделя " По моя метод ", тъй като в нея пиша за това по какъв начин аз съм съумял, само че има и доста други способи човек да успее. Надявам се доста младежи да се припознаят и да научат нещо за себе си от книгата. Писах я към две години, само че не чаках да е толкоз мъчно. Все отново съм удовлетворен от крайния резултат. Тя съдържа всички сложни моменти, победи и загуби, само че не желаех да е отегчителна, а да може всеки да я разбере ",заяви Бербатов пред медиите.

Сигурно две години бе процесът на писане. Не чаках да бъде толкоз мъчно, само че по-трудните неща най-после са по-сладки. И в увода си написа, че това е същинска история и не всеки път свършва с хепиенд, само че може да се вземе поука, описа още Димитър Бербатов.

" Постарах се да не бъде досаден в тази книга, другояче съм балансирал победи и загуби. Исках и песента My Way на Франк Синатра да сложа, само че не ми разрешиха. Това е една от обичаните ми песни. Едва ли ще има продължение на книгата, само че човек в никакъв случай не знае.

Съавтор на книгата на Бербатов е журналистът от вестник " 24 часа " Найден Тодоров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР