Бившият нападател на Лудогорец и настоящ защитник на Уотфорд Кристиан

...
Бившият нападател на Лудогорец и настоящ защитник на Уотфорд Кристиан
Коментари Харесай

Бивш бранител на Лудогорец се присмя на конспиративна теория за COVID-19

Бившият нападател на Лудогорец и сегашен бранител на Уотфорд Кристиан Кабаселе отговори по подигравателен метод на рецензиите против "стършелите " след вчерашната вест, че нови двама футболисти на отбора са сложени под карантина поради контакт със инфектирани от ковид.

Реакцията на бранителя беше провокирана от следния коментар на консуматор в Туитър: "Никога не съм имал мнение за Уотфорд преди този момент, само че те се държат пренебрежително по време на тази обстановка. Тактиката, подхваната в опит да се избегне изпадане, е смехотворно транспарантна. Щях да съм компрометиран, в случай че бях почитател на Уотфорд ".

"Нека ви обясня нашата тактичност: слагаме си по една инжекция COVID-19 на седмица. С чоп дефинираме играча или служителя, който я получава. По този метод се уверяваме, че повече няма да играем и че ще избегнем изпадането ", беше ироничният отговор на Кабаселе.

Освен въпросните двама играчи в Уотфорд има още един футболист - Адриан Мариапа, и двама чиновници, които са в самоизолация поради позитивни резултати за вируса. Тимът е 17-и в класирането във Висшата лига и в случай че не бъде завършен сезонът, той би се избавил от изпадане от британския хайлайф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР