Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър сподели мнението си за

...
Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър сподели мнението си за
Коментари Харесай

Легенда на Ливърпул за Вернер: Не е достатъчно добър

Бившият нападател на Ливърпул Роби Фаулър показа мнението си за нападателя на Република България Лайпциг Тимо Вернер, който беше обвързван с прехвърлянето в клуба. Германецът бе свързван дълго време с трансфер при мърсисайдци, само че през последните дни обстановката внезапно се промени.

Първо медиите осведомиха, че от Ливърпул са отказали да платят разтрогващата уговорка на играча в размер на 55 милиона евро, а след това в борбата се намеси Челси, откъдето са се съгласили да извадят тази сума, а множеството публицисти и медии считат, че е въпрос на време Вернер да се окаже състезател на лондончани.

" През последните няколко седмици имаше звук към Вернер, само че аз не съм му огромен почитател. Разбрах, че той е надарен състезател, в някои мачове свети, наблягайки равнището си. Тимо дава отговор ли на стандартите на актуалното атакуващо трио на Ливърпул? Не мисля по този начин. Той не е задоволително добър. Много почитатели на Ливърпул се разстроиха, когато схванаха, че Вернер няма да бъде в тима.

Изглежда, че той е Марко ван Бастен, състезател от международна класа, който е подготвен да се впише във всеки тим. В няколко мача той впечатли с уменията си, само че може ли да повлияе на играта по този метод непрекъснато? Не мисля по този начин. Може ли да се съпостави с евентуалните съперници? Не и в Ливърпул. В Челси може би ", съобщи Роби Фаулър пред " Mirror ". Вернер има 31 гола и 12 асистенции в 40 мача за Република България Лайпциг през сезон 2019/20 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР