Бившият нападател Карлтън Коул разказа за смешна случка по време

...
Бившият нападател Карлтън Коул разказа за смешна случка по време
Коментари Харесай

Тренировката, която трикрактият Карлтън Коул никога няма да забрави

Бившият нападател Карлтън Коул описа за смешна преживелица по време на лагер на националния тим на Англия по футбол преди контрола с Холандия през 2009 година. Коул бил подмамен от съотборници преди подготовка да вземе хапче, което му било показано за витамин, а в действителност се оказало виагра. Инициатор на шегата бил Джърмейн Дефоу, а Уейн Рууни и Шон Райт-Филипс също се присъединили.

" По време на тренировката не се усещах полово възбуден, само че имах ерекция. Бях най-бързият футболист на терена - имах три крайници ", описа Коул в подкаста FootballerТs Guide to Football.

Дефоу също се включи в подкаста и изясни цялата история. " Карлтън постоянно беше ухилен и благополучен. Беше явен избор за шегата ни. Той взе хапчето, тъй като си мислеше: " О, да, витамин, добре е за тялото ми ", сподели Дефоу. " След това щях да умра от смях. Беше извънредно смешно, когато му казахме... неговото изражение, просто не може да се опише ", добави той.

Дефоу също по този начин изясни, че селекционерът на Англия тогава Фабио Капело по този начин и не е научил за случката.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР