Бившият министър-председател на Пакистан Имран Хан и съпругата му Бушра

...
Бившият министър-председател на Пакистан Имран Хан и съпругата му Бушра
Коментари Харесай

Съпругата на бившия премиер на Пакистан Имран Хан получава седем години затвор за незаконен брак

Бившият министър-председател на Пакистан Имран Хан и брачната половинка му Бушра Хан бяха наказани на седем години затвор и санкционирани в събота от съд, който реши, че бракът им през 2018 година е в нарушаване на закона, сподели неговата партия.

Това беше третото неподходящо решение против изпадналия в усложнения някогашен министър председател тази седмица и идва преди националните избори в четвъртък, което му е неразрешено да оспорва.

Осъденият в пандиза Хан, на 71 години, беше наказан на 10 години през последните дни за издаване на държавни секрети и 14 години дружно с тази брачна половинка за противозаконна продажба на държавни дарове.

„ След часове на бързи чувания в съда, без пресечен разпит на очевидци и без обективен развой – насмешка със закона “, партията на Хан, Pakistan Tehreek-e-Insaf (PTI), се споделя в изказване.

„ С метода, по който се организират тези правосъдни процеси, ще има голяма въпросителна по отношение на изборите на 8 февруари. Това е тест за висшата правосъдна власт на Пакистан. "

Два...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР