Бившият министър-председател на Македония Никола Грувски иска отлагане на влизането

...
Бившият министър-председател на Македония Никола Грувски иска отлагане на влизането
Коментари Харесай

Груевски поиска отлагане на влизането си в затвора със странно обяснение

Бившият министър-председател на Македония Никола Грувски желае отсрочване на влизането си в пандиза, защото работи върху книга, оповестява електронното издание на скопския вестник „ Независен “.
Груевски написа книга въз основа на докторската си дисертация „ Икономическите резултати на другите типове интернационалните потоци на капитал, с акцент върху Република Македония ".
Адвокатите му акцентират това като причина за отсрочване на двегодишната присъда за отнемане от независимост на някогашния македонски министър председател поради противозаконна доставка на първокласен „ Мерцедес ".
Бившият министър председател Никола Груевски стана лекар на науките през юли след отбрана на дисертация с размер от над 300 страници пред присъстващи професори, публицисти и членове на фамилията му.
Груевски изиска отсрочване на присъдата поради отговорностите си като народен представител и поради частни задължения, свързани с неговия докторат. Тези две аргументи са вписани в една от точките на Закона за налагане на наказания:
„ Ако наказаното лице е длъжно да извърши избрана работа, което към този момент е почнало, а поради отхвърли на тази работа би настъпила сериозен щета, може да се отлагането на присъдата може да бъде най-вече за три месеца ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР