Бившият министър на семейството Габриела Фиря ( на снимката) ще

...
Бившият министър на семейството Габриела Фиря ( на снимката) ще
Коментари Харесай

Наскоро подала оставка министърка е кандидат за кмет на Букурещ

Бившият министър на фамилията Габриела Фиря ( на снимката) ще бъде претендентът на Социалдемократическата партия (СДП) за кмет на Букурещ. Това заяви самата тя в изявление за телевизия Антена3 (Antena 3 CNN) и добави, че самият министър председател Марчел Чолаку я е уверил в това. 

Габриела Фиря подаде оставка на 14 юли след разкрития за измъчвани възрастни хора в домове за обществени грижи, финансирани с публични средства. 

Г-н ръководителят ми сподели, че аз съм претендентът, че не вижда различен човек от СДП Букурещ. Той ми сподели доста ясно, че има информация, като министър-председател знае, че съм почтена, само че че съм отговорна, че съм се доверила на хора. Вината ми е, че моят консултант е бил обвързван с оня, който се занимава с общежитията. Не аз непосредствено, нито съветникът ми непосредствено, обясни Габриела Фиря.

В същото време тя разяснява, че нещата могат да се трансформират, защото евентуален претендент от СДП е и кметът на регион 4 Даниел Балуца.

Политическото решение е на партията и на управлението. Няма да имам сериозна причина да се дразня, в случай че се вземе друго решение, добави Фиря и представена от Българска телеграфна агенция.

По думите ѝ занапред предстоят съвещания и разбор по тематиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР