Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино говори за първи път

...
Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино говори за първи път
Коментари Харесай

Почетино с първо изявление след уволнението си

Бившият управител на Тотнъм Маурисио Почетино приказва за първи път след уволнението си през предходната седмица. Аржентинецът прекара пет години и половина в отбора на „ шпорите”, само че бе отхвърлен от поста си преди няколко дни, с цел да бъде завещан от Жозе Моуриньо.

През предишния сезон Почетино изведе Тотнъм до край в Шампионската лига, който загуби от Ливърпул в Мадрид. През актуалната акция обаче, резултатите във всички шампионати не бяха приемливи, а това даде мотив на притежателите на клуба да уволнят Почетино.

„ Дадох на Тотнъм най-хубавото то себе си, с цел да извърша задачите, които ми бяха сложени на първата ни срещата. Имаше както сложни провокации, по този начин и вълнуващи триумфи. Бих желал да благодаря на притежателя Джо Люис и президента Даниел Леви за предоставената ми опция да бъда част от историята на Тотнъм. Благодаря също на всеки един, който срещнах в Тотнъм, чиновници и играчи през тези пет години и половина. Накрая желая особено да загатна почитателите, които с поддръжката си вършат този клуб толкоз популярен. Най-добри пожелания за в бъдеще. Сигурен съм, че пътищата ни ще се пресекат отново”, написа Почетино в особено послание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР