Бившият мениджър на Тотнъм и Пари Сен Жермен - Маурисио

...
Бившият мениджър на Тотнъм и Пари Сен Жермен - Маурисио
Коментари Харесай

Почетино отказал да поеме Челси

Бившият управител на Тотнъм и Пари Сен Жермен - Маурисио Почетино, е отхвърлил опцията да поеме Челси, защото притежателят на „ сините “ - Тод Боули, търси проект „ Б “, в случай че Греъм Потър бъде уволнен. 50-годишният аржентинец е без работа, откогато беше освободен от парижани предишното лято. Той е бил апетитен за заместител на Потър в Челси, само че Почетино е отказал предлагането на „ сините “ в края на предходната седмица, твърди 90min.

Смята се, че Боули не желае да уволни Потър, без да има подготвен негов заместител, защото неприятната форма на Челси продължи със загуба вкъщи от Саутхемптън в събота. Лондончани са без победа в последните си пет и завоюваха единствено един от предходните си 10 дуела във всички надпревари. Освен това „ сините “ към този момент са навън от шампионатите за двете вътрешни купи и изгубиха първия мач с Борусия Дортмунд от 1/8-финалите на Шампионската лига.Загубата от Саутхемптън оставя тима на Потър на 10-то място във Висшата лига, на 11 точки от Топ 4. Откакто размени Томас Тухел през септември, Потър завоюва девет от своите 25 мача отпред, като записа още седем равенства и девет загуби.

Боули изрази поддръжката си към 47-годишният англичанин, макар терзанията на борда на шефовете по отношение на неприятната форма на тима, и настоя, че той е част от дълготрайния план на клуба, откакто влага съвсем 300 милиона паунда в отбора през януари. Челси взе общо осем нови играчи по време на зимния трансферен прозорец, в това число международния първенец с Аржентина Енцо Фернандес за рекордна за Англия сума.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР