Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо също взе отношение по

...
Бившият мениджър на Челси Жозе Моуриньо също взе отношение по
Коментари Харесай

Моуриньо също коментира големия скандал от неделя

Бившият управител на Челси Жозе Моуриньо също взе отношение по случилото се сред вратаря Кепа Арисабалага и Маурицио Сари в неделната вечер на “Уембли” против Манчестър Сити. Както е известно, младият испанец отхвърли да напусне терена, когато тъкмо преди дузпите наставникът искаше да вкара другия пазач Вили Кабайеро.

“За наслада, в кариерата ми до момента не съм имал подобен случай - разяснява Моу пред DAZN. - От една страна считам, че в тази ситуация вратарят искаше да показва темперамент, да покаже самочувствие и да съобщи “Аз съм тук, желая да вардя при дузпите и да ги спася, имам нужната убеденост и съм подготвен да се пробвам”. Това ми харесва. Но пък не ми подхожда по какъв начин Кепа сложи в уязвимо състояние мениджъра си, останалите треньори на Челси и даже своя съотборник, който беше подготвен да влезе на терена. Видяхме по какъв начин Кабайеро беше забъркан в цялата тази неразбория, без да имаше някаква виновност. Всичко това ме натъжава… доста комплицирана обстановка.”

След дуела и Кепа, и Сари “замазаха” абсурда и към този момент няма индикации, че вратарят ще бъде осъден по някакъв метод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР