Бившият мениджър на беше обвинен в секусален тормоз, съобщава The

...
Бившият мениджър на беше обвинен в секусален тормоз, съобщава The
Коментари Харесай

Куп дами обвиняват бивш мениджър на Челси в сексуален тормоз

Бившият управител на беше упрекнат в секусален тормоз, оповестява " The Times of Israel ". Всичко потегля от журналиста Хаим Етгар, който по един от израелските канали показва показанията на няколко дами, обвиняващи израелеца, че ги е убеждавал да вършат секс с него.
За да получи милувки от въпросните дами, Грант се твърди, че е употребявал своя статут и по този метод им е обещавал нанагорнище в кариерата. Треньорът им е изпращал нецензурни известия. Според неназованите дами случаите са отпреди година и половина.
Една от потърпевшите дами оповестява, че през юни 2020 година Грант я е поканил в дома си, обещавайки да ѝ помогне с работата ѝ. Там треньорът се е опитал да я принуди да вършат секс, само че тя е отказала. Друга жена споделя, че някогашният ментор на лондончани няколко години ѝ е изпращал неприлични известия.
В отговор на обвиняванията израелецът е оповестил, че по природа е разговорлив и отзивчив човек и че постоянно се е отнасял с почитание към нежния пол и не е имал желание да им навреди.
Авраам Грант беше отпред на Челси от 2007 до 2008 година. Под негово управление " сините " стигнаха до край в Шампионска лига. Напомняме, че наставникът беше вид да застане отпред на Левски през 2017 година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР