Бившият македонски премиер Никола Груевски притежава огромна сграда на стойност

...
Бившият македонски премиер Никола Груевски притежава огромна сграда на стойност
Коментари Харесай

Македонски медии гръмнаха: Груевски с огромно недвижимо имущество в най-скъпите части на Европа!

Бившият македонски министър председател Никола Груевски има голяма постройка на стойност от 7 милиона евро в белгийския град Антверпен. Това оповестява някогашният сътрудник на държавната осведомителна организация в Скопие МИА Бобан Нонкович, представен от БГНЕС. Според него " семейството е закупила къщи и по хърватската крайбрежна линия на Адриатическо море ". В информацията написа, че " Груйо /така назовават Груевски в Македония, бел.ред./ е бил докторонт в Монте Карло ". Обвиненията на Нонкович са оповестени в днешния брой на " Слободен щемпел ".

В последния си брой седмичникът " Фокус " заяви, че братовчедът на Никола Груевски Сашо Миялков е " навлязъл мощно в петролния бизнес посредством компанията " ОМ Петрол ".

" Той /Миялков/ е закупил " петролни хранилища и три бензиностанции от веригата " РТ Транс ", написа в следствието. В него се акцентира, че Сашо Миялков е закупил и строителната компания " София градба ", а към този момент е акционер и в " Жито полог " и " ЗК Пелагония " и е част от притежателите на " Здраве Радово ".

Сашо Миялков бе дълготраен шеф на контраразузнаването. Той се счита за един от главните уредници на всеобщото подслушване в Република Македония, което вкара страната в невиждана политическа рецесия траяла над 2 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР