Бившият мъж на певицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, бе

...
Бившият мъж на певицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, бе
Коментари Харесай

Бившият на Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, е бил арестуван

Бившият мъж на певицата Софи Маринова - Тодор Давидов-Гринго, бе задържан. Причината е жесток екшън пред автомивка в Айтос, оповестява Novini.bg.

Той нападнал с нож собствен съгражданин поради остарял спор посред им и го заплашил, че „ ще го направи на две части “. 

Криминалната сцена се разиграла във вторник измежду бял ден. Двамата били в обтегнати връзки, защото от една година Гринго дължал огромна сума пари на въпросния мъж, а по-късно се покрил. Двамата инцидентно се засекли в автомивката.

Любимият на Софи Маринова буен, откакто другият попитал за парите, извадил нож и се опитал да го нападне. Други мъже са съумели да ги разтърват. Гринго напуснал мястото, само че против него е подаден сигнал и през днешния ден той е задържан в РУ-Айтос.

Конфликтът сред двамата почнал още преди една година. Ахмед, който от над 10 години живее и върти строителен бизнес във Франция, и Гринго били в другарски връзки. Двамата айтозлии сключили договорка за коли. 

Той скоро дошъл още веднъж и решил непременно да си потърси парите. Всичките му опити да се свърже с Гринго обаче били несполучливи. До през вчерашния ден. Отишъл в автомивка „ Мъни “. Собственикът Феим му обяснил, че Гринго също е оставил колата си, сега го няма, само че би трябвало да се върне.

Ахмедов се обадил на тел. 112. На място незабавно пристигнали служители на реда, на които в детайли разказал за нападението. Той е издирен и задържан за заканите, оповестява Флагман.

Нападнатият айтозлия се заканва да си търси правата в съда. Той към този момент се е съветвал с юрист. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР