Бившият лидер на националистическата организация Десен сектор“ Дмитрий Ярош се

...
Бившият лидер на националистическата организация Десен сектор“ Дмитрий Ярош се
Коментари Харесай

Тотален обрат в лидера на „Десен сектор“: Ярош се разболя и се отказа да сваля Порошенко

Бившият водач на националистическата организация „ Десен бранш “ Дмитрий Ярош се разболя в самия кипеж на демонстрацията пред постройката на Върховната рада на Украйна. Това заяви самият той във Facebook.   „ Болен съм. Не съм на фронта, не съм и в Радата. Знам, че е зле… Който желае, да ме подлага на критика “, означи той.

Освен това, някогашният водач на украинските националисти сподели няколко „ мъчителни мисли “. „ Революция не се прави от нереволюционери. Да се бием с момчетата в украинска униформа по време на войната с Московията е неприятно “, прибавя той.

По неговите думи, той сега не вижда никой по-добър от настоящия украински водач. В противоположен случай, би подкрепил тази персона.

„ Порошенко може единствено да бъде хвален: превъзходен оратор и клеветник, прелестно замазва очите, патогенен неизпълнител на обещания и по този начин нататък. Но, към този момент, той е Върховният главнокомандващ. Ако видя някой, че е качествено по-добър, ще го поддържа “, акцентира Ярош.

Освен това, основният националист на Украйна съобщи, че украинците в никакъв случай няма да поддържат Минските съглашения. Според него, революционният развой набира още веднъж обороти, а главното е „ да не се предава страната “.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР