Бившият кмет на Пловдив д-р Иван Чомаков вероятно е решил

...
Бившият кмет на Пловдив д-р Иван Чомаков вероятно е решил
Коментари Харесай

Иван Чомаков строи къща в „Капана” на метри от „Ядрото”

Бившият кмет на Пловдив доктор Иван Чомаков евентуално е решил да се върне и да живее под тепетата, откакто от години населява къща в село Белащица. Ексградоначалникът ще строи къща, не къде да е, а в сърцето на Пловдив -  арткварталът „ Капана ”.
Прочетете още
Чомаков има дребен парцел от 32 кв.м. в съседство на сцената на „ Ядрото ”. Той се намира в зона,където има 8 парцелирани по равно парцели.  Половината от терена му е завещание, а останалите идеални елементи е придобил през 2022 година.

Парцелът е празен, като в съседство има нова къща, която също е направена върху парцел от 32 кв.м. TrafficNews научи, че доктор Чомаков е упълномощил плана на някогашния си основен проектант – Емилия Божкова. Те към този момент са внесли искане за Подробен устройствен план на парцела, а любопитна детайлност е, че той ще бъде процедиран от арх. Константин Божков, който е началник на отдела по Устройство на територията и наследник на арх. Божкова.  Имотът разрешава повдигането на триетажна къща.

На метри от парцела живее различен прочут някогашен пловдивски управленец – Димитър Кацарски. Вицето по строителство в предходните два мандата построи 4-етажна къща още до момента в който бе в ръководството на града.

Парцелът на Иван Чомаков се намира сред пицарията и последната къща от изток преди Ядрото

   Къщата на Димитър Кацарски



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР