Бившият кмет на Ню Йорк и настоящ кандидат на демократите

...
Бившият кмет на Ню Йорк и настоящ кандидат на демократите
Коментари Харесай

Блумбърг: Не можем да си позволим преизбиране на Тръмп

Бившият кмет на Ню Йорк и сегашен претендент на демократите за президент на Съединени американски щати Майкъл Блумбърг съобщи в понеделник, че е решил да влезе късно в президентската конкуренция от опасения, че другите претенденти ще изгубят от сегашния държавен глава Доналд Тръмп.

" Мисля, че има по-голям риск да бъде избран отново Доналд Тръмп, в сравнение с преди, и в последна сметка се погледнах в огледалото и споделих: " Ние просто не можем да допуснем това ", сподели Блумбърг пред кореспонденти в Норфолк, Вирджиния, в първото предизборно събитие от акцията си.

Блумбърг също отбрани решението си да финансира акцията си, без да търси външни донори, макар рецензиите от страна на други демократи, че бизнесменът-милиардер се пробва да " купи " президентството. Той към този момент е похарчил рекордни суми за реклами в основни щати.

" Имах шанса да основа сполучлива компания, до момента в който работех по приемането на по-строги закони за надзор на оръжията, битката с климатичните промени и помагането на демократите да бъдат определени, сподели той.

Освен това той сподели, че ще работи за повишение на налозите на " заможни хора като мен ".

Победителят на демократическите първоначални избори ще бъде одобрен през лятото на 2020 година Той ще провокира Тръмп, който има намерение да се кандидатира за втори мандат. Изборите са на 3 ноември 2020 година. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР