Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков пожела на червена България

...
Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков пожела на червена България
Коментари Харесай

Юбилярят Анатоли Нанков пожела шампионска титла на червена България

Бившият капитан на ЦСКА Анатоли Нанков пожела на " алена " България шампионска купа. Днес Толята чества 50-годишен празник. Sportal.bg откри тогавашния национал в ресторант в Алмати, където тече празникът по случай годишнината. " Намирате ме дружно със Стойчо Младенов, Тошко Янчев и доктор Дойчев. Посрещам посетители, усещам се чудесно. Благодаря за поздравленията ", стартира Толята.
 Никой от ЦСКА не пожела да разяснява обстановката в клуба @@@

" Безспорно върхът в кариерата ми е присъединяване на Световно състезание. Няма по-голямо нещо от това. Може би най-силният ми мач беше против Парагвай на финалите във Франция. Играх доста мощно, само че имах нещастието да получа червен картон най-после. След това играх и против Испания. Най-силният тим, против който съм се изправял, е Барселона. Играхме против Барса на шампионата " Жоан Гампер " с ЦСКА на " Камп Ноу ". Доста бяха мощни, няма да не помни разногласието ми с техния ляв бек Серхи. Иначе в България ми е било най-трудно против Цанко Цветанов, той беше извънреден защитник ", върна се в спомените си Нанков.
 ЦСКА с конференция на Летище София @@@

" През 1997 година спечелихме дубъл с ЦСКА. Най-скъпи за мен от този сезон са двете ни победи над Левски напролет. Бихме ги два пъти - 2:0 за шампионата и 3:1 във финала за Купата на България. Всичко това се случи в границите на 20 дни. Беше фантастично! От дребен съм цесекар и бях доста благополучен, когато против 150 000 лв. дойдох на " Армията ". Интересно какъв брой пари са били това за 1990 година, само че нямам спомен. Разбира се, няма по какъв начин да не помни мача със Стяуа в Букурещ - два гола и асистенция, само че по-късно пристигна аленият картон. Когато прекосих в Локомотив (София) малко по-късно нямах огромно предпочитание. Бях в своя пик и желаех да отида в чужбина, само че не се получи. Имаше предложения за мен от Бундеслигата и Турция, само че не ме пуснаха ", продължи именитият халф.
 Отборът на Берое заби нов гласовит пестник на ЦСКА @@@

" Искам да пожелая на алена България ЦСКА най-сетне да се върне там, където му е мястото. Пожелавам на всички доста наслада с обичания тим и, несъмнено, шампионската купа. ЦСКА би трябвало да бъде на върха ", добави Толята пред нашата медия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР