Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров обяви, че организира

...
Бившият капитан на националния отбор Стилиян Петров обяви, че организира
Коментари Харесай

Стилиян Петров: С този мач искам да благодаря на българите

Бившият капитан на националния тим Стилиян Петров разгласи, че провежда благотворителен мач в помощ на хората, които се борят с онкологични болести. Стенли разкри, че това е доста прочувствен миг за него, тъй като е минал през този тежък път.

“Това е доста прочувствен миг за мен. Точно преди 10 години се случи един необикновен мач на “Селтик Парк ”. 62 хиляди се изправиха на крайници да ме изпратят в последния ми мач. Сега 10 години по-късно нашата фондация провежда мач на вярата. Всички средства ще бъдат дадени на лечебни заведения и в помощ на хора лекуващи се от ракови болести. Нещо през което аз минах. Искам да се отблагодаря на българските почитатели, които ми помогнаха в тези сложни моменти. Един необикновен миг за мен, с цел да се отблагодаря на вас като футболист и като човек. Такъв мач ще даде доста вяра на доста хора, които се борят с тази подла болест. Мачът ще е на 6 септември от 17:00 часа. Процесът на дарението ще бъде наблюдаван от цялата българска общност и ще се знае къде отиват и по какъв начин се употребяват ”, сподели Петров.
 Стилиян Петров събира международни футболни митове и звезди на благотворителен мач в София Стилиян Петров събира международни футболни митове и звезди на благотворителен мач в София
“Ще вземат участие световноизвестни имена. Днес ще разглася част от тях, а по-късно последователно ще ги разгласявам поетапно. Днес ще кажа пет имена от българския и задграничния тим. Димитър Димитров - Херо за треньор. Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Наско Сираков, Мартин Петров и Мариян Христов за българите ”.
1  Пресконференция на Стилиян Петров
“Мартин О’Нийл ще бъде треньор на чужденците. Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия и Неманя Видич. Днес разгласявам тези имена за задграничния тим ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Трошев
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР