Бившият капитан на Ливърпул – Джордан Хендерсън, проговори за първи

...
Бившият капитан на Ливърпул – Джордан Хендерсън, проговори за първи
Коментари Харесай

Хендерсън: В нито един момент не почувствах, че някой иска да остана в Ливърпул

Бившият капитан на Ливърпул – Джордан Хендерсън, проговори за първи път след прехвърлянето си в Ал-Етифак. Английският национал призна в изявление за The Athletic, че е отчаян от отношението към него в последните седмици на престоя му на „ Анфийлд ”.

Хендерсън отхвърли изказванията, че е минал в отбора от Саудитска Арабия поради пари. В медиите се тиражираха информации, че седмичната заплата на полузащитника ще бъде в размер на 700 000 паунда.

„ Имаше няколко неща, които провокираха паника. Имам доста положителни връзки с Юрген. Той бе доста почтен с мен. Няма да споделям детайлности за диалога ни, тъй като той бе персонален, само че ме сложи в позиция, в която знаех, че към този момент няма да играя доста. Знаех, че в тима ще дойдат нови играчи на моята позиция ”, показа Хендерсън.

„ Ако не играя, както всеки знае, изключително мениджърът, това може да бъде доста мъчно, изключително, когато съм бил в клуба толкоз дълго време, бил съм капитан толкоз дълго време. А следва и европейско състезание. ”

„ След това пристигна питане от Ал-Етифак, дали има някаква опция да отида там. Реакцията на клуба не изглеждаше да бъде негативна. В този миг се почувствах по този начин, като че ли желанието ми да остана с мениджъра и клуба, може би се е трансформирал. Знаех, че това време ще пристигна в този миг, само че не мислех, че ще е в този момент. Трябваше да приема нещата. ”

„ Имам доста положителни връзки с Юрген, както и със притежателите. Това ще бъде вечно. Това, което постигнахме дружно през последните 12 години бе необикновено. В същото време обаче бе доста мъчно да приема всичко това. Ако някой от тези хора ми бе споделил: „ Искаме да останеш ”, то в този момент нямаше да водим този диалог. Трябваше да помисля какъв да бъде моят идващ ход в кариерата ми. Не споделям, че някой ме е изгонил от клуба или ми е споделил да си вървя, само че в нито един миг не почувствах, че клубът или някой различен желае да остана ”, сподели още Джордан Хендерсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР