Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев ще играе в Кипър.

...
Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев ще играе в Кипър.
Коментари Харесай

Влади Гаджев стана съотборник с бивш капитан на ЦСКА

Бившият капитан на Левски Владимир Гаджев ще играе в Кипър. Халфът парафира контракт за една година с кипърския гранд Анортозис, научи Sportal.bg. Там той ще бъде съотборник със своя другар Иван Бандаловски, с който се познават още от юношеските години на " Герена ". Двамата са играли доста мачове в другите гарнитури на националния тим на България, само че не и в родния клуб. Десният бранител бе капитан на ЦСКА през 2012 година, и 2013 година.

" Доволен съм от този трансфер. Благодарен съм на управлението на Анортозис, които бяха най-настоятелни да ме имат в редиците си. Още от през днешния ден стартирам подготовка, като се надявам напълно скоро да съм във форма. Ще нуждая се от две седмици, защото съм пропуснал първата част от подготовката. Анортозис прави нов тим, само че има огромен възторг в управлението, като се надявам да радваме почитателите и да се забавляваме през този сезон ", показа Гаджев пред Sportal.bg.

Клубът от Ларнака е на подготовка в Банско. Последната година и половина Гаджев бе част от британския Ковънтри, само че се раздели с отбора, който изпадна в четвърта дивизия, откакто му изтече договора. На Острова той записа 24 мача и вкара два гола, като завоюва трофея на локалната Футболна лига (EFL), където вземат участие тимовете от първа и втора лига на Англия.

Един от най-хубавите полузащитници в България в последно време се готвеше с една от юношеските обединения на Левски.

Владимир Гаджев има 210 мача и 28 попадения с екипа на Левски в границите на осем сезона.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР