Бившият капитан на Челси Джон Тери разкри как Жозе Моуриньо

...
Бившият капитан на Челси Джон Тери разкри как Жозе Моуриньо
Коментари Харесай

Специален! Моуриньо хитрувал с правило, което не знаели дори и съдиите

Бившият капитан на Челси Джон Тери разкри по какъв начин Жозе Моуриньо се концентрира върху детайлите, " специфичният " сложил специфични задания на играчите на " сините ", с цел да бавят време с предписание, което и реферите не знаели.

Жозе Моуриньо завоюва три трофеи във Висшата лига в два интервала отпред на Челси, а Джон Тери разкри по какъв начин " специфичният " се е фокусирал върху всеки подробност.

" Моуриньо просто искаше да завоюва. Няма значение по какъв начин, той би направил всичко, с цел да завоюва преимущество, даже и малко " - споделя някогашният капитан на " сините ".

" Доколкото си припомням, в случай че има центриране в наказателното поле и двама бранители тръгнат към топката, сблъскат се и двамата паднат на тревата, не би трябвало и двамата да напущат терена. Така че в последните 10 или 15 минути от мачовете Жозе споделяше на мен и Гари Кейхил " когато топката влезе в наказателното поле, гледайте да се сблъскате и двамата, и да паднете по едно и също време на земята, тъй като не можете и двамата да напуснете терена ". Никога преди не бяхме чували за правилото и множеството от съдиите също не го знаеха. Моуриньо беше доста напред с тези дребни елементи, най-хубавите треньори постоянно намират тези дребни разлики и преимущества. Невероятно. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР