Бившият капитан на Арсенал Тони Адамс заяви, че е бил

...
Бившият капитан на Арсенал Тони Адамс заяви, че е бил
Коментари Харесай

Бивш капитан на Арсенал е бил против привличането на Никола Пепе

Бившият капитан на Арсенал Тони Адамс съобщи, че е бил срещу концепцията клубът да притегли Никола Пепе от Лил през предишното лято. Тогавашният управител на тима Унай Емери смяташе, че на отбора му е нужно укрепване по крилата, като се пребори с конкуренцията за подписа на нападателя. Адамс обаче мисли, че " артилеристите " е трябвало да вложат средствата си за привличането на футболисти, които играят на други позиции.

" Ако би трябвало да бъда почтен, бях доста срещу това да се притегля Пепе, тъй като имахме Бакайоко Сака, който се постановяваше, Едуард Нкетиа, Рийс Нелсън, Габриел Мартинели. Имахме доста юноши, на които има трябваше игрово време, и да отидеш да купиш Пепе за 72 милиона паунда, смятах, че можехме да влагаме в други зони ", признава Адамс пред Stadiom Astro.

Tony Adams insists Arsenal made the WRONG decision to sign £72m man Nicolas Pepe
https://t.co/tlq6H1XYcr
— MailOnline Sport (@MailSport) July 22, 2020 Пепе направи впечатляващ сезон през предходната акция, когато за Лил записа 23 гола и 11 асистенции. След прекосяването си на " Емиратс " обаче французинът стартира едва и означи единствено един път в първите си 15 мача от Висшата лига. Общо на сметката си Пепе записа 8 гола и 9 асистенции в 40 мача от всички шампионати.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР