Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер препоръчва пускането в експлоатация

...
Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер препоръчва пускането в експлоатация
Коментари Харесай

Герхард Шрьодер подкрепи Путин за пускането на Северен поток 2

Бившият канцлер на Германия Герхард Шрьодер предлага стартирането в употреба на газопровода " Северен поток 2 " предвид на газовата рецесия . " Той е подготвен. Ако нещата станат в действителност напрегнати, има този газопровод, а с двата газопровода " Северен поток " няма да има проблем с доставките за немската индустрия и немските семейства. " Мнението си Шрьодер изрича пред списание " Stern " и телевизионния канал " RTL/ntv " през днешния ден.

В края на юли месец немският ефирен оператор RTL заяви, че , публикувайки негова фотография на уеб страницата си. Шрьодер твърдеше, че е в Москва на отмора, само че представителят на Кремъл Дмитрий Песков не изключи контакт с него.
 Управляващата партия в Германия обмисля да изключи Герхард Шрьодер
Управляващата партия в Германия обмисля да изключи Герхард Шрьодер

Причината са неговите връзки с Путин

Шрьодер е ръководител на борда на шефовете на " Северен поток 2 " и от дълго време е подложен на критика за и и.

Германското държавно управление изключи опцията за стартиране в употреба на " Северен поток 2 " след началото на експанзията на Кремъл в Украйна. Неотдавна обаче седем кмета на остров Рюген в Балтийско море се изрекоха в поддръжка на потреблението на газопровода, напомня Der Standart.

Наскоро " Газпром " понижи доставките на газ по " Северен поток 1 " до 20% от оптималния му потенциал с оправданието за турбина, за която не са показани всички механически документи за безвредна употреба.

Самата турбина към момента се намира в Германия, откакто бе ремонтирана от Siemens Energy, Канада и върната като изключение на глобите, наложени от Европейски Съюз на Русия.

Канцлерът на Германия Олаф Шолц (SPD) ще посети през днешния ден филиала на Siemens Energy в Мюлхайм ан дер Рур. " Доставяйки турбината, ние предизвикахме блъфа на Путин - той към този момент не може да употребява този предлог и не може да акцентира механически аргументи, заради които не доставя газ ", сподели Шолц за канадския вестник " Глоуб енд мейл ".

Шолц отбрани канадския министър-председател Джъстин Трюдо , който е подложен на напън поради доставката на турбината. " За мен рецензиите към Джъстин Трюдо и неговото държавно управление нямат никакво съображение ", акцентира той. " Решението за доставка на турбината надали е услуга за " Газпром ", а по-скоро мощен знак за поддръжка на Германия и Европа . "

Според министъра на стопанската система Роберт Хабек турбината е в Германия , само че Русия не желае да я експлоатира. От друга страна Шрьодер упреква Siemens за неналичието на турбината.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР