Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков отново говори

...
Бившият изпълнителен директор на Локомотив (Пловдив) Емил Наков отново говори
Коментари Харесай

Емил Наков: Това е годината на ЦСКА, Локо има по-голям щаб и от Барса

Бившият изпълнителен шеф на Локомотив (Пловдив) Емил Наков още веднъж приказва по една от обичаните си тематики, а точно тази, която е обвързвана с " черно-белите ". Човекът, който бе дясната ръка на Георги Илиев в шампионския сезон през 2004 година, похвали Александър Тунчев, Георги Илиев, Стоян Колев и Ванчо Траянов, само че пък още веднъж не спести рецензиите си към настоящия притежател на клуба Христо Крушарски. Вижте какво сподели Емил Наков в изявление за " Тема спорт ".

Изненада ли ви разгромната победа над Ботев Пловдив в дербито?

- Чистосърдечно се веселя на тази победа. Имал съм доста мачове против градския противник. Винаги са били инфарктни дуели. Не важи това кой е любимец, кой с пари или без. Когато станахме първенци, Ботев изпадна, а дербито приключи при тъждество. Победата се дължи на добре свършената работа, подготовка, селекция, добре спретнат състав, умерения Тунчев и финансовата непоклатимост в Локомотив. Отлично извършен мач и момчетата и треньорът влязоха в историята.

Къде виждате в края на класирането Левски и Локомотив Пловдив?

- Не съм от хората, които, когато приказват за Левски, им капят сълзи и обикалят съперници, с цел да им оказват помощ. Не приказвам като левскар, а като човек, който счита, че в случай че в България ги няма Левски и ЦСКА - няма да има футбол. Дано сините се стабилизират. На " Герена " сега е първият началник, който е определен електронно, а той не е единствено ръководител на Надзорен съвет, само че и мажоритарен притежател. Трябва да се ревизира дали в света има подобен феномен като Наско.

Той има голямата поддръжка на всички почитатели. Тук е разковничето на бъдещия триумф на този тим, тъй като, в случай че чакат още 10 години някой да донесе пари - неприятно. Дано се оправят нещата. Единствено като почитател съм засегнат, че Захари Сираков бе изтърван да си тръгне. Вместо да търсят играчи като Насиру или от горното течение на Амазонка, да го бяха задържали. Човекът реализира триумфи в школата. От своя страна нека в Локомотив Пловдив си запазят тима и в случай че има успокоение, може да реализират положително класиране.
 Проблем! Бавят заплатите в Локомотив (Пловдив)
Проблем! Бавят заплатите в Локомотив (Пловдив)

На " Лаута " обезпокоени

Споделихте мнението си за Акрапович, само че мислите ли, че ще успее отпред на ЦСКА?

- Мисля, че тази година ще бъде на ЦСКА. Не го познавам персонално, само че неговата работа го демонстрира. Работил съм в Локо Пловдив и знам, че не е елементарно. Той мина през доста премеждия. Издържа през голямото напрежение, когато пристигна на " Лаута ", а след отстраняването на Анте Аралица е преляло чашата. Локомотив е с по-голям щаб от Барселона. Има съветници на съветниците и шефове на шефовете. В тази тежка конюнктура Акрапович устоя. Прави му чест. След това знае доста добре къде отива, тъй като в ЦСКА второ място не съществува. Треньорът знае това с подписването на контракта си и в случай че не издържи, вратите на " Българска войска " са отворени. Дано има триумф в ЦСКА. Ако ме питате за крайното класиране - Лудогорец е първенец, ЦСКА втори и Арда трети. Добър тим има и Херо с Берое, както и Черно море.

Вярвате ли, че Георги Иванов ще успее като състезателен шеф в Локо (Пд)?

- Въздържам се да разясня Георги Иванов, тъй като доста го почитам. Дано успее, тъй като си е локомотивец. Направи име като състезателен шеф, само че не знам какви са му тъкмо функционалностите на " Лаута ", тъй като там е комплицирано. Дано всичко е наред с Гонзо и реализира триумфи, само че би трябвало да си Акрапович, с цел да издържиш.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР