Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан заяви, че

...
Бившият изпълнителен директор на Байерн Мюнхен Оливер Кан заяви, че
Коментари Харесай

Оливер Кан с остри думи към Германския футболен съюз

Бившият изпълнителен шеф на Байерн Мюнхен Оливер Кан съобщи, че работната група, основана от Германската футболна федерация след отпадането на националния тим от груповата фаза на Световното състезание в Катар, е ненужна и би трябвало да се разпусне, съобщи ДПА.

Кан сподели пред " Шпорт Билд ", че е имало смисъл от групата в първия миг, само че откакто Руди Фьолер е станал състезателен шеф множеството решения са били взимани, без да се съветват членовете.

Кан беше част от тази група, която включва още Фьолер, президента на федерацията Бернд Нойендорф, вицепрезидента Ханс-Йоаким Вацке, някогашния треньор Матиас Замер, члена на борда на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге и президента на Република България Лайпциг Оливер Минцлаф.

Румениге и Минцлаф подадоха оставки от групата през уикенда, като първият разкри, че нямат нищо общо с назначението на мениджъра във федерацията Андреас Ретих.

" Работната група имаше смисъл след смущаващото показване в Катар, само че по-късно се трансформира във фарс ", сподели Кан. " Затова и не виждам смисъл от моето присъединяване ", добави някогашният вратар.

Нойендорф обаче съобщи, че задачата на работната група не е да взима решения, а да дава препоръки. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР