Бившият испански национал Начо Монреал обяви, че слага край на

...
Бившият испански национал Начо Монреал обяви, че слага край на
Коментари Харесай

Бивш испански национал обяви, че прекратява футболната си кариера

Бившият испански национал Начо Монреал разгласи, че поставя завършек на спортната си кариера.

36-годишният ляв краен бранител разгласи, че контузията в коляното му не се усъвършенства и той е заставен да спре. В момента на отказването си Монреал е без тим, откакто пропусна целия минал сезон и договорът му с Реал Сосиедад изтече, без да бъде възобновен.

" От 36 години играя футбол, като през последните 16 от тях професионално. Изцедих тялото си и го докарах до предели, до които не съм си представял, че е допустимо. Коляното ми ми насочва обръщение - ясно и изрично, че не мога да продължа. Дали съм сърдит? Не! Приемам обстановката такава, каквато е и благодаря за всичко. Един стадий приключва, стартира идващ. Щастлив съм и се усещам добре. Това ми дава вътрешно успокоение. Животът е подарък и аз одобрявам да съм признателен. Благодаря на Осасуна, Испания, Малага, Арсенал и Реал Сосиедад, че ми дадоха опция пътищата ни да се пресекат ", написа в Инстаграм футболистът.

Монреал има 22 мача за националния отбор на Испания. Неговата кариера стартира в Осасуна, по-късно минава в Малага, преди да прекара шест сезона в Арсенал. С " топчиите " той завоюва три пъти купата на Англия. През 2019 година испанецът се завърна в родината и завоюва купата на Краля след триумф с 1:0 над Атлетик Билбао.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР