Бившият ирландски национал Роби Кийн смята, че две от звездите

...
Бившият ирландски национал Роби Кийн смята, че две от звездите
Коментари Харесай

Обвиниха звездите на Англия в бягство от отговорност

Бившият ирландски национал Роби Кийн счита, че две от звездите на " Трите лъва " са разочаровали с нежеланието си да бият дузпи против Италия. Тимът на Гарет Саутгейт загуби от " Скуадра адзура " откакто поредно Маркъс Рашфорд, Джейдън Санчо и Букайо Сака изпуснаха от бялата точка.

В коментара си Кийн акцентира на петата дузпа, поверена на 19-годишния Сака, като съобщи, че не е трябвало той да извършва и че по-опитни в тима в лицето на Рахим Стърлинг и Джак Грийлиш са избягали от отговорност.
Снимка: Reuters
Саутгейт съобщи, че той е решил кои да са изпълнителите.

" Ако си Стърлинг или Грийлиш, не може да стоиш там и да гледаш по какъв начин това младо момче бие дузпа преди теб, просто не може. Не може да оставиш свенлив 19-годишен юноша да е преди теб. Те имат повече опит. Стърлинг е печелил титли... трябваше да упорстват да бият преди Сака ", счита ирландската легенда.
Снимка: Reuters
Кийн не бе единственият, който разкритикува решенията на британския селекционер. Подобно е и мнението на Жозе Моуриньо, който също счита, че Сака не е трябвало да извършва дузпа.

" Решението за изпълнителите на дузпи... мъчно е да оставяш Сака да е финален. Трудно е за момчето да получи всичко на плещите си в подобен миг. Много му съчувствам. В тази обстановка къде бяха Стърлинг, Стоунс, Шоу? Смятам, че Гарет Саутгейт е доста почтен човек. Той пази играчите си. Не мисля, че би признал, че някой от футболистите му не е бил подготвен за осъществяване на дузпа. ", безапелационен е Моуриньо.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР