Бившият играч на ЦСКА - Росен Кирилов, сподели пред Мач

...
Бившият играч на ЦСКА - Росен Кирилов, сподели пред Мач
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Нищо не е загубено за ЦСКА, шансовете за титлата остават

Бившият състезател на ЦСКА - Росен Кирилов, показа пред " Мач Телеграф " упованията си за идната среща на ЦСКА с Черно море.

Тоя съобщи, че " армейците " още не са изгубили шампионата, тъй като то занапред стартира.

" Очаквам ЦСКА да успее да победи Черно море на " Армията ". Въпреки мощното показване на Черно море от началото на сезона съм на мнение, че е време " алените " да се вдигнат. Трябва към този момент да се види добра игра с треньора Нестор Ел Маестро.

Предпоставките са чудесни за един триумф в този кръг. Домакински мач и поддръжка от трибуните. Това би трябвало да помогне на играчите и те да вземат трите точки. Нестор Ел Маестро при предходния му престой ми направи положително усещане. Ръководителите на ЦСКА го познават сносно. Щом са решили, че предходният път са създали неточност, че са го освободили и е поканен още веднъж, по всяка възможност имат право. Това следва да го забележим. Времето ще покаже.

Победата над Ботев Враца би трябвало да докара до ободряване в играта на отбора. В този дуел с Черно море чакам по-добра игра. Отборът не игра неприятно против Ботев Bp спрямо предните мачове и справедливо победи. Врачани също стояха добре. Хубаво е, че " армейците " съумяха да вземат този тежък мач. Време е да покажат добра игра на " Българска войска " и да зарадват почитателите с една хубава победа. Трябва да се промени атмосферата и да има вяра за бъдещите мачове ", стартира Кирилов.

" Мога да кажа, че Черно море направи много положително начало на сезона. Илиан Илиев работи във Варна към този момент много години. Успява всяка година да освежава тима с нови тpaнсфери. Играят нападателно, технично и имат много положителни играчи. Имат бързи играчи в нахлуване и обичат да се надиграват и да пресират съперника. Това ще е добре за ЦСКА, тъй като ще отвори пространства в задни позиции. " Червените " би трябвало да изиграят мача със самочувствие като доста по-авторитетния в исторически проект тим. Трябва да си употребяват възможностите. Надявам се новите играчи да покажат качествата, поради които са привлечени.

Фаетон в офанзива се вижда, че има качества и има добра физика. Очаквам да вдигне равнището и да покаже това, на което е кадърен. Трябва му и време за акомодация. Същото важи и за играчите, които са от по-дълго време. Нужно е да покажат по-добра форма. Хайнц е в добра форма. Линдсет не демонстрира това, което показваше първоначално. Даваше огромни очаквания, само че в последните месеци не е в най-хубаво положение. Въпреки този тежък старт, бих споделил, че нищо не е изгубено. Тепърва мачовете стартират и ЦСКА има всички шансове да се бори за шампионската купа ", приключи Кирилов.
 Тодор Янчев: Публиката ще помогне на ЦСКА за победа над Черно море
Тодор Янчев: Публиката ще помогне на ЦСКА за победа над Черно море

" На Ел Маестро няма да му бъде по никакъв начин елементарно "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР