Бившият играч на Локомотив София и Левски Цветан Генков сподели

...
Бившият играч на Локомотив София и Левски Цветан Генков сподели
Коментари Харесай

Цветан Генков: Левски показа, че и с малко пари става

Бившият състезател на Локомотив София и Левски Цветан Генков показа пред „ Мач Телеграф “ мнението си за обстановката в двата му някогашни клуба преди днешното дерби.

Той е сигурен, че и " железничарите " и " сините " ще вървят напред, само че се нуждаят от повече самообладание от страна на почитателите си. Генков се надява спадовете във формата и на Локо, и на Левски да бъдат преодолени скоро.

„ Локо Сф и Левски са тимове на сърцето ми. Не се показват изключително добре към този миг. Има спадове и това е обикновено. Това е една игра и с цел да ги няма тези спадове, може би би трябвало да вложиш повече.

На Левски ситуацията е затруднено поради неналичието на пари. Тук не приказвам единствено за футбола, а за всички спортове. В последно време Левски сподели, че и с малко пари става. Взеха и Купата на България, когато отпред на тима беше Станимир Стоилов.

Едно от най-важните неща е търпението, с цел да се построи един постоянен тим. А българите нямат това самообладание. Всеки път го споделяме, че би трябвало да сме търпеливи, само че не го вършим. Надявам се този път да се прояви повече самообладание и всички почитатели да поддържат Левски без значение дали губи или печели ", разяснява пред " Мач Телеграф " Цветан Генков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР