Бившият играч на Левски Майкъл Тевия е бил задържан за

...
Бившият играч на Левски Майкъл Тевия е бил задържан за
Коментари Харесай

Арестуваха бивш футболист на Левски за разпространение на дрога в Слънчев бряг

Бившият състезател на Левски Майкъл Тевия е бил арестуван за разпростанение на опиати в Слънчев бряг.

Той е измежду 8-те задържани от нарко ОПГ-то в Слънчев бряг. Този следобяд Майкъл, който най-малко съгласно формалните му документи би трябвало да е на 32 години, дойде окован с белезници за гледането на мярката му за неотклонение в Окръжния съд на Бургас, написа Флагман.

За разлика от останалите арестувани Майкъл не се криеше, само че срамно беше навел глава. 

Тази заран Окръжна прокуратура Бургас и ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас регистрираха работата по следствието, която е траяла близо два месеца. Освен Майкъл Тевия са задържани още 7 лица – 6 от Нигерия и един от Гана. Според полицията те са разпространявали три типа опиати – екстази, кокаин и марихуана. Те са маскирали противозаконната си активност и са работили като викачи.

При ареста им бяха открити 140 таблетки екстази, 100 джъмпера с марихуана, 50 с кокаин и към 20 хил.лева в разнообразни валути.

Тевия дойде в България през 2008-ма година и с изключение на за Левски е играл за тимовете на Локомотив Мездра, Калиакра, Хасково, Любимец, Черноморец, Поморие и Верея. Престоят му в Левски беше много къс като той съвсем не игра и записа едвам четири срещи. 

Прекрати кариерата си през 2018 година. Той бе женен за бургазлийка, от която има момченце. Според негови близки обаче от известно време Майкъл се е разделил с жена си.

Снимка: Флагман
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР