Бившият и борещият се за нов президент на БФС Борислав

...
Бившият и борещият се за нов президент на БФС Борислав
Коментари Харесай

Борислав Михайлов направи равносметка на управлението си и отсече: Постигнахме много

Бившият и борещият се за нов президент на БФС Борислав Михайлов излезе финален на трибуната, с цел да разгласи за какво би трябвало делегатите да гласоподават за него:

" Успяхме да осъществим доста. За да не бъде необоснован ще подчертавам върху някои главните цели. Целта за най-малко 100 000 регистрирани футболисти. Имаме 105 хиляди При мъжете и 4 хиляди при дамите. Обещахме да влагаме 4 млн. лв. в инфраструктура, само че единствено за година и половина бяха построени 6 комплекса от минифутбол, а още 7 са в подготовка. Сумата надвишава 12 млн. лв.. Дигитализацията бе въведена сполучливо. По отношение на работата в ДЮШ. БФС закупи и приспособява методологията за адаптиране на гении на Аякс. Създадохме и отдел " Масов футбол ", който провежда шампионати кампове. Продължихме да осигуряваме на тимовете от трите лиги най-качествените топки и принадлежности и стимулирахме финансово футболните клубове.
 Следете в ТОПСПОРТ: Започна гласуването за нов президент на БФС! онлайн
Следете в ТОПСПОРТ: Започна гласуването за нов президент на БФС!

Вотът тече сега

БФС прибавя средства от личния си бюджет за тимовете от трите лига към стратегия " Солидарност ". Завишените лицензионни критерии доведоха до по-качествен артикул, който се играе на по-качествени терени и телевизионно лъчение. Всичко това докара и до напредък на клубно равнище. След тежък временен интервал и промяна на поколенията мъжкият народен тим следва тактика за подмладяване и създаване на състав, който да се бори за огромен конгрес. Въведохме системата ВАР, за която инвестирахме 2 млн. евро от бюджета си. БФС е отворен към нововъведенията и се вслушва във футболната общност. Онези, които ме познават знаят, че не обичат да лежа на лаври и съм решен да продължим развиването на футбола. Ще въведем стратегия за стимулиране на клубовете за развиване на млади български играчи. Всеки клуб, който взе участие във образуването на гения, получава отчисления за всяка минута, която записва в професионалния футбол. Искрено имам вяра, че сходна е по-полезна от рестриктивни правила и ограничавания рестриктивните мерки. Поемем транспортните разноски за аматьорския футбол, като цифровизираме процеса по картотека на футболистите и поемем транспортните разноски за децата и юношите в аматьорския футбол. Ще продължим положителната взаимна работа с клубовете, с цел да ги улесним при кандидатстване за стратегии за развиване.Ще стартираме процедура за създаване на нов народен стадион. Ще изпращаме треньори на специализация в чужбина и ще понижим цената на УЕФА C лиценз ", сподели Михайлов.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР