Бившият хегемон в тежка категория на UFC Кейн Веласкес вече

...
Бившият хегемон в тежка категория на UFC Кейн Веласкес вече
Коментари Харесай

WWE освободи легендата на UFC Кейн Веласкес

Бившият хегемон в тежка категория на UFC Кейн Веласкес към този момент не е част от най-елитната кеч организация WWE. Спортният публицист Дейв Мелцър от „ Wrestling Observer Radio “ съобщи това и уточни съкращенията в компанията поради ковид като причина за освобождението на Веласкес.



37-годишният Веласкес дебютира в кеча през август 2019 година и подписа договорка с WWE за няколко години. Там той взе участие в дуел реванш с неговия противник от предишното Брок Леснар, само че този път по разпоредбите на кеча. Битката се състоя в ОАЕ предишния октомври и Леснар бе спечелилия в нея. При първия конфликт сред двамата през 2010 година мексиканецът завоюва за първи път купата при най-тежките в UFC.


В борбите си по-късно той записа пет победи в осем срещи. Когато напусна организацията, той бе изваден от описите на Американската анти-допинг организация (USADA). Към този миг той не е върнат в тези описи, което значи, че завръщането му към професионалния ММА не е несъмнено. В последните четири години Веласкес претърпя няколко съществени травми в гърба и изигра едвам две срещи.

boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР