Бившият халф на Левски Роман Прохазка даде говори пред Gerena.bg.

...
Бившият халф на Левски Роман Прохазка даде говори пред Gerena.bg.
Коментари Харесай

Прохазка: Надявам се, че нещата в Левски ще се стабилизират

Бившият халф на Левски Роман Прохазка даде приказва пред Gerena.bg. Той показа мнението си по забавни въпроси, касаещи " сините ".
 Прохазка: Левски е в сърцето ми! Още ми е тежко за изпуснатата дузпа против Славия (видео) " Следя нещата, които се случват в Левски, само че аз избощо не мога да кажа, за какво по този начин се случват и каква е повода за това. Единственото, което мога да кажа аз е, че се надявам, че скоро нещата ще се оправят. Дори съм уверен в това, тъй като Левски в последните години няколко пъти е преживявал сходни тежки рецесии, само че постоянно се намират хората, които да оказват помощ, както и в този момент ще се намерят. Надявам се, че нещата ще се стабилизират и всичко ще се оправи ", съобщи той.

" Каквото и да кажа за почитателите, ще е малко. Те са феноменални, само че това го знам от дълго време към този момент и единственото, което мога да им кажа е да стоят покрай Левски, както постоянно са го правили. Да оказват помощ на тима, както го вършат и в този момент. Аз се надявам, че ще дойдат времена, когато ще са доста щастливи с клуба си. Стискам палци това да се случи и дано да знаят, че съм един от тях ", приключи Прохазка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР