Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли обяви във вторник,

...
Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли обяви във вторник,
Коментари Харесай

Ники Хейли се включва в надпреварата за президент на САЩ

Бившият губернатор на Южна Каролина Ники Хейли разгласи във вторник, че ще се бори за номинацията на Републиканската партия за президентските избори през 2024 година, съобщи " Ройтерс ". Това я изправя против някогашния президент Доналд Тръмп, който също се надява да си върне Белия дом.

" Аз съм Ники Хейли и се кандидатирам за президент ", съобщи Хейли във видео, което нейният екип изпрати по имейл.

Хейли, някогашен губернатор на Южна Каролина, която беше дипломат на Съединени американски щати в Организация на обединените нации при ръководството на Тръмп, ще показа проектите за акцията си в тирада в Чарлстън, Южна Каролина, в сряда.

Тя става първият директен противник на в конкуренцията на републиканците, която се чака да се разрасне през идващите седмици и месеци.

Сред другите високопоставени републиканци, които се чака да се кандидатират, са губернаторът на Флорида, някогашният вицепрезидент, американският сенатор Тим Скот от Южна Каролина, губернаторът на Ню Хемпшир Крис Сунуну и някогашният губернатор на Арканзас Аса Хътчинсън.

" Време е за ново потомство водачество - да преоткрием фискалната отговорност, да подсигурим границите си и да укрепим нашата страна, нашата горделивост и нашата цел ", сподели Хейли във видеото си.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР