Крис Кристи назова вътрешния човек на Тръмп, който смята, че е тайно обърнат

...
Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи каза, че Доналд
Коментари Харесай

Бившият губернатор на Ню Джърси Крис Кристи каза, че Доналд Тръмп трябва да се тревожи много за близък член от вътрешния му кръг от последната му година на поста.

< p>„През цялото време съм казвал, че мисля, че Марк Медоус вече е съдействащ свидетел“, каза Кристи пред Андерсън Купър от CNN в понеделник. „Той изглежда като сътрудничащ свидетел, който влиза в кафенета далеч от пресата.“

Медоус беше началник на кабинета на Белия дом през по-голямата част от последната година от президентството на Тръмп, включително периода след изборите , което е фокусът на обвинителния акт по федералните обвинения за възпрепятстване на избори и заговор.

Кристи, която също беше член на вътрешния кръг на Тръмп през този период, каза, че бившият президент трябва да има специална причина да бъде загрижен за потенциалното сътрудничество на Медоус.

„Той беше много ангажиран началник на персонала според моя опит“, каза Кристи. „Той се увери, че присъства на всяка среща и всеки разговор. И си спомняме, че има стотици текстови съобщения, които той е предал на специалния адвокат, които е запазил.“

Кристи каза, че Медоус може да даде „най-лошите показания“ срещу Тръмп от всеки друг освен членове на семейството.

Редица наблюдатели насочиха вниманието си към Медоус като към човек, който може да сътрудничи на прокурорите предвид месеците му на почти мълчание. Това убеждение беше само подкрепено от обвинителния акт, където Медоус почти не се споменава въпреки тясното му участие в дейността на Белия дом в периода между изборите през 2020 г. и атаката на 6 януари срещу Капитолия на САЩ.

Кристи беше една от първите видни републиканци, които подкрепиха Тръмп през 2016 г., след като изостави собствената си президентска кампания, и беше близо до него през по-голямата част от президентството му – дори разви инфекция с COVID-19, докато помагаше да подготви Тръмп за дебатите през 2020 г.

< p>Той прекара една седмица в интензивното отделение.

Оттогава Кристи се превърна в критик на Тръмп и се кандидатира срещу него за номинацията на Републиканската партия за президент.

Вижте повече от разговора на Кристи с Купър по-долу:

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР