Бившият главен прокурор Иван Гешев ще представи утре своя партия,

...
Бившият главен прокурор Иван Гешев ще представи утре своя партия,
Коментари Харесай

Иван Гешев представя партията си утре

Бившият основен прокурор Иван Гешев ще показа на следващия ден своя партия, подсилен от цивилен организации. Политическият му план ще бъде разгласен в 12:30 часа на конференция в Българска телеграфна агенция.

" Скъпи другари, на следващия ден ще имате опция да се запознаете по какъв начин считаме още веднъж да върнем властта на българските жители, заграбена от политическите партии, трансформирали се в корпорации ", написа в профила си във Фейсбук Гешев. 

Гешев заемаше поста основен прокурор до 15 юни 2023 година, когато Висш съдебен съвет го освободи предварително. 

На 4 юли той разгласи, че влиза в политиката със основаването на националистическо придвижване " Справедливост за България ".  

" Като основен прокурор аз знам всичко за всеки в тая страна – просто такава ми беше работата. За страдание, да знаеш всичко за всеки не значи да можеш да го докажеш ", сподели тогава той.  

На 10 юли с пост в персоналния си профил във Фейсбук някогашния основен прокурор Иван Гешев разгласи, че към този момент е записал придвижването си “Справедливост за България ”. 

Под мотото “Бог, родно място и семейство ” Гешев разгласи началото на политическата си кариера с живо включване в обществената мрежа, на което предварително отстраненият от поста си обвинител №1 се зарече да се бори против мафията и джендърите, защитавайки обичайните български и фамилни полезности. По време на излъчването токът спря, а след наново включване онлайн отговори и на въпроси в мненията. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР