Бившият футболист на Ювентус, Джанлука Виали, коментира трудната ситуация, в

...
Бившият футболист на Ювентус, Джанлука Виали, коментира трудната ситуация, в
Коментари Харесай

Виали: Ако ще се избира служебен шампион, по-добре да няма такъв

Бившият футболист на Ювентус, Джанлука Виали, разяснява сложната обстановка, в която се намира светът, само че съобщи, че това ще ни помогне да бъдем по-добри хора. Бившият нападател показа и мнението си по отношение на завършването на шампионата.

"Добре съм. През декември приключих цикъл с химиотерапия. Бе мъчно, само че проучванията са положителни и не демонстрираха признаци на заболяване. Щастлив съм, макар че го споделям тихичко. Отново се поглеждам в огледалото и виждам по какъв начин косата ми пораства. Не ми се постанова да си рисувам вежди. Чувствам се късметлия ", съобщи Виали.

"Мисля си за хората в лечебните заведения, за техните родственици, за погребенията, на които няма никого - извънредно е. Ще останат големи прочувствени, морални и стопански белези от цялото това нещо. "

"Все отново в тази голяма тишина, която ни заобикаля, има нещо успокояващо. Дори мегаполисите ще могат още веднъж да чуят песните на птиците. Ще бъде прелестно, когато футболът и спортът се завърнат. Ще стартираме да живеем пълноценно. "

"Ако може по някакъв безвреден метод шампионата да бъде приключено, бих се радвал. Ако ли не, по-добре да няма длъжностен първенец. Сега би трябвало да оставим настрани персоналните ползи и егоизма ", съобщи някогашният италиански национал.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР