Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Кирил Десподов, призова червените

...
Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Кирил Десподов, призова червените
Коментари Харесай

Десподов призова: Цесекарите да имат търпение към Ел Маестро

Бившият футболист на ЦСКА и Лудогорец Кирил Десподов, прикани " алените " почитатели да проявят самообладание към треньора на клуба Нестор ел Маестро.

В момента трикратният притежател на наградата Футболист на годината е част от отбора на ПАОК, само че пази топли усеща от работата си със експерта, както на стадион " Българска войска ", по този начин и в Щурм Грац.
 Червенков: Ел Маестро ни убеди, че сръбските треньори не са по-добри от българските
Червенков: Ел Маестро ни убеди, че сръбските треньори не са по-добри от българските

Интересен коментар от някогашния треньор на ЦСКА

В последните седмици Нестор ел Маестро е обект на гнева на агитката на ЦСКА. Феновете желаеха неведнъж оставката му. 

" За Нестор ел Маестро мога да кажа единствено хубави неща. Той ми беше треньор и в ЦСКА, и в Щурм Грац. Страхотно отношение имам и до ден сегашен с него. Дори от време на време си пишем. Страхотен човек е. Един съвет от мен към цесекарите - да имат самообладание. Защото треньорът е много добър, образован, огромен стратег, знае какво прави и е предан доста на работата си ", съобщи Кирил Десподов в изявление за " bTV ".

Според нападателя неговият шампионски нрав единствено е спомогнал някогашният му отбор " Лудогорец " да завоюва трофеи на България. Сега той се надява да повтори това достижение с ПАОК.

" Когато отидох в Лудогорец, те към този момент бяха първенци. Просто съм оказал помощ за тези 3 години, в които бях там, да спечелим шампионската купа ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР