Бившият футболист на редица български и чуждестранни отбори - Георги

...
Бившият футболист на редица български и чуждестранни отбори - Георги
Коментари Харесай

Георги Какалов за Ганчев: Човек с главно Ч! Много футболисти го предадоха...

Бившият футболист на редица български и задгранични тимове - Георги Какалов, написа прочувствен пост за притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев. Това стана, откакто ЦСКА заяви, че към този момент е притежател на стадиона си.

" Всеки приказва каквото желае, само че този човек е Човек с огромно " Ч ". Той толкоз е дал за спорта, за развиването на футбола и битката, колкото някой хора 10 живота да изживеят, няма да съумеят да го стигнат. Защо човек с огромно " Ч " ли? Защото той построи доста футболисти и борци, който ядоха бях самун, и след това го предадоха. Но не борците, който сътвори като хора и персони, а футболистите. Защото във футбола постоянно е имало к........ номера и евтини игри.

Да не приказваме в какъв брой благотворителни дела се е включвал постоянно, само че в никакъв случай не е желал да се знае. Защото на този човек реклама не му би трябвало. Има други такива, който желаят показност, че те са сторили положително, само че не да оказват помощ със сърце, а да покажат своята показност, че са положителни хора с огромни сърца.

Мога да изброя хиляди неща още по отношение на този човек, който превъзхожда останалите " предприемачи ". Мога единствено да му пожелая здраве, благополучие и шанс. Другото знае по какъв начин да го направи ", написа Какалов на стената си във " Facebook " над фотография на Ганчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР