Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Фулъм Димитър Бербатов коментира

...
Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Фулъм Димитър Бербатов коментира
Коментари Харесай

Бербатов даде своята прогноза за Фулъм - Ман Юнайтед и заяви: Не трябва да се подценява Крейвън Котидж

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Фулъм Димитър Бербатов разяснява за формалния уебсайт на “червените дяволи ” конфликта сред двата отбора, които следва на следващия ден от 18:30. Той предизвестява 20-кратните първенци, че не би трябвало да подценяват никога “котиджърс ”, тъй като това може да им изиграе неприятна смешка, защото той познава атмосферата на “Крейвън Котидж ”.
 Тен Хаг възнамерява нова сериозна чистка през идващото лято в Манчестър Юнайтед Тен Хаг възнамерява нова сериозна чистка през идващото лято в Манчестър Юнайтед
  “От моето време във Фулъм знам, че в случай че не подходиш деликатно, в случай че подцениш “Крейвън Котидж ”, то ще имаш проблеми. Те са добър тим, имат качествени играчи и се оправят добре след завръщането си в Премиър лийг, тъй че Юнайтед има сложна задача. Очевидно Митрович е индивидът, който бележи головете, само че имат също по този начин Вилиан и Бернд Лено, както и Даниел Джеймс и Андреас Перейра, които са някогашни играчи на Ман Юнайтед. Предвиждам 2:1 като резултат за Юнайтед от това, което видях в дуела против Астън Вила. Не желая да виждам доста голове в нашата мрежа, само че за това играчите би трябвало да останат съсредоточени и фокусирани. Дори и да пуснат един гол, би трябвало да могат да върнат два и да завоюват, ” планува Бербатов.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР