Бившият футболист на Лудогорец (Разград) Алекс Сантана сложи край на

...
Бившият футболист на Лудогорец (Разград) Алекс Сантана сложи край на
Коментари Харесай

Бивш играч на Лудогорец герой за Атлетико на Копа Либертадорес

Бившият футболист на Лудогорец (Разград) Алекс Сантана постави завършек на серията от 18 следващи мача без загуба на Палмейрас в най-престижния южноамерикански шампионат Копа Либертадорес, откакто вкара единствения гол за успеха на Атлетико (Паранензе) с 1:0 в първа полуфинална среща.

Сантана, който напусна Лудогорец тази година и се завърна в Бразилия, означи единствения гол в 23-та минута. Неговият съотборник Уго Моура бе изпъден в 70-та минута с втори жълт картон, само че Атлетико удържа и има преимущество преди реванша на 7 септември.

В последните си 18 мача за Копа Либертадорес преди срещата с Атлетико, Палмейрас бе с 14 победи и четири равенства. Това е първото проваляне за бразилците в шампионата от 19 май 2021, когато Дефенса и Юстисия завоюва с 4:3 в груповата фаза.

Палмейрас завоюва последните две издания на Копа Либертадорес, а Атлетико Паранензе към момента няма трофей. През 2005 тимът на Алекс Сантана стигна до край, който обаче загуби с 0:4 против Сао Пауло.

Сантана има 78 мача и 14 гола за Лудогорец в границите на две години. Той бе закупен с трансферна сума от Атлетико Паранензе през месец юли тази година.

Фламенго от Бразилия и Велес Сарсфийлд от Аржентина ще се срещнат в другия полуфинал. Първият мач е на 1 септември, а реваншът е седмица по-късно.
 Лудогорец на крачка от бразилец, оценен на 1,8 млн. евро
Лудогорец на крачка от бразилец, оценен на 1,8 млн. евро

" Орлите " си харесаха Нонато от Флуминензе
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР